Läkemedel och förbrukningsvaror för tandvården

På ApoEx vill vi underlätta din vardag genom att samla både inköp och smarta tjänster för tandvården på ett och samma ställe. I vårt sortiment hittar du alla de läkemedel du behöver i din verksamhet samt förbrukningsvaror från alla stora varumärken inom tandvård. Med vårt e-recept skriver du alltid dina recept enkelt och smidigt både i mobilen och på datorn.

Bli kund

Brett sortiment

Få tillgång till ett brett sortiment av varor, noggrant utvalda för tandvården.

Snabba och säkra leveranser

Beställer du innan 13:00 på vardagar får du din leverans redan nästa dag!

Smarta tjänster för vården

Skriv e-recept, skapa egna favoritlistor och använd andra smarta tjänster på ett och samma ställe.

Populära varumärken:

3M
Ultradent
Dentsply
Ivoclar Vivadent
GC
Coltene
Kulzer
Kerr
Sunstar
Curaprox
Johnson&Johnson
TePe
Voco
Kavo
image

Dra nytta av den samlade expertisen och tjänsterna som underlättar din vardag. Vi erbjuder dig ett brett och säkert produktsortiment med läkemedel och förbrukningsvaror från populära varumärken inom tandvård. Hitta dina favoriter bland komposit, tandblekning, avtrycksmaterial, engångsartiklar och mycket mer.

Med hjälp av favoritlistor är du klar med dina inköp på bara några minuter. Du handlar alltid när du vill, vart du vill med snabba och kvalitetssäkrade leveranser direkt till din klinik.

Hos oss på ApoEx får du en enklare köpupplevelse – från början till slut – så att du får mer tid till dina patienter

apoex-tandblekning-thumbnail

Fördjupa dig inom tandblekning

Tandblekning är för många inte bara förknippat med ett vitare leende utan kan även skapa stor skillnad för välmående och självkänslan. Genom ökad kunskap kan du erbjuda dina patienter säker och professionell tandblekning direkt på kliniken.
Läs mer ›

apoex-e-recept-thumbnail

Upptäck vår unika inbyggda e-receptlösning

Smidigt och säkert e-recept med integrerad koppling till FASS, enkel arvodeshantering och möjlighet att skicka läkemedel till patienter via hemleverans – allt i samma system.
Läs mer ›

välvald

Välvald – Apotekens guide för ökad transparens

Vi som apotek vill se hållbart producerade läkemedel. Välvald guidar apotekens kunder till de läkemedelsföretag som är mer transparenta med sitt hållbarhetsarbete.
Läs mer ›

apoex-care-devices-mockup

Bli kund nu

Vill du få mer tid till dina patienter? Bli kund nu genom att klicka på länken nedan och fyll i din ansökan. Vi behandlar denna så fort som möjligt och meddelar dig via e-post när allt är klart. Välkommen som kund hos ApoEx!