Tandklinik? Beställ läkemedel och förbrukningsmaterial hos oss

Visste du att ApoEx kallades för “apoteket för tandvården” under våra första år? Det berodde på att vi utvecklade en av de första E-recepttjänsterna och många andra innovativa tjänster för som förenklade inköpen av läkemedel och förbrukningsmaterial för tandläkare. Nu har vi samarbetat med tandläkare i över 10 år och är kända för våra snabba, säkra leveranser samt för vårt stora utbud av läkemedel och förbrukningsmaterial för tandläkare. Välkommen till ApoEx!

Bli kund

apoex-care-devices-mockup-flipped

7 smarta skäl att välja ApoEx för inköp av läkemedel och förbrukningsmaterial

Snabba och flexibla leveranser över hela landet

Beställ innan klockan 13.00 på vardagar så får du din leverans nästa dag. I vårt beställningssystem kan du välja den leveransdag som passar dig bäst.

Marknadsledande E-recept

När du handlar läkemedel hos oss får du tillgång vårt E-recept. På så vis kan du enkelt skriva ut recept och via vår koppling till FASS hittar du information om dosering med mera. För dig som använder ApoEx som huvudleverantör är E-receptet kostnadsfritt.

Beställ snabbt

Beställ snabbt – vår webbshop är utvecklad efter just dina behov och har till exempel favorit- och topplistor så att du kan göra dina beställningar på bara några minuter.

Blockera leveransdagar

I vårt system kan du ta bort dagar då du inte vill ha några leveranser. På så vis slipper du få leveranser när du inte är på plats.

Vi tänker på miljön

Naturligtvis är vi kvalité- och miljöcertifierade enligt ISO 14001:2015.

Ta hjälp av vår trevliga kundtjänst

Vår kundtjänst har lång erfarenhet och hos oss kan du alltid få hjälp av farmaceuter och produktspecialister om du till exempel har frågor om läkemedel.

Dra nytta av marknadens säkraste kylleveranser 

Hos oss kan du välja leveransdag så att du är tillgänglig när vi levererar din beställning. Dessutom använder vi de modernaste kyl- och frysprodukterna som säkerställer att din produkt håller rätt temperatur i upp till 48 timmar. Om du mot förmodan inte är tillgänglig vid leverans så körs dina produkter tillbaka till vårt lager, ställs in i ett kylskåp och levereras vid en ny tidpunkt.

Bli kund nu – det är enkelt

Allt du behöver göra är att klicka på knappen nedan, fylla i avtalet och klicka på Skicka. Resten tar vi hand om. Passa därför på att bli kund nu! Vill du ha hjälp att komma igång? Kontakta vår kundtjänst.