Opalescence hos ApoEx

Hos ApoEx hittar du och din klinik ett stort utbud av produkter från Ultradent. Bland annat har vi många Opalescence-produkter.

Bli kund

opalescence-product-go-img

Opalescence GO

Opalescence GO hemblekningssystem är ett fantastiskt komplement till klinikblekning. Det ger dina patienter möjlighet att både starta en blekningsbehandling hemma men också att fräscha upp en behandling mellan klinikbesöken eller att bibehålla ett fint klinikresultat längre. Varken avtryck eller individuellt anpassade skenor behövs. Patienten kan använda Opalescence GO hemma direkt ur förpackningen efter att ha fått den första behandlingen på kliniken. För dig som tandläkare är det en mycket bra kompletteringsprodukt att erbjuda till försäljning på kliniken. Aktiv substans: 6% Väteperoxid

opalescence-produtc-pf16-img

Opalescence 10% och 16%

Opalescence 10% och 16% är också ämnade för hemblekning efter ett första klinikbesök. Tandblekningsgelen är utformad för användning med individuellt anpassade blekskenor och kräver alltså ett arbete på kliniken för att ta avtryck och tillverka blekskenor. Gelen distribueras enkelt i blekskenan tack vare sprutan som den levereras i. Gelén innehåller 20% vatten för att förhindra uttorkning, och den klibbiga, viskösa formeln hjälper till att hålla gelén och skenan på plats. Aktiv substans: 10% respektive 16% Karbamidperoxid.

opalescence-product-tandkram-img

Opalescence tandkräm

Bevara behandlingsresultatet längre genom att använda Opalescence Whitening tandkräm som eftervård vid avslutad tandblekning. Opalescence Whitening tandkräm hjälper till att återfå och bevara ljusa tänder genom att lösa upp färgpigment och avlägsna ytliga missfärgningar. Innehåller natriumfluorid för att hjälpa till att förebygga karies och stärka tandemaljen. Tandkrämen är säker för daglig användning och finns även i formel för sensibilitetslättnad samt har en fräsch smak av cool mint.

Naturligtvis har vi även Opalescence andra professionella blekningsprodukter som Opalescence Boost 40% PF samt ytterligare kompletteringsprodukter såsom Opalescence förvaringsask för blekskena.

apoex-tandblekning-thumbnail

Fördjupa dig inom tandblekning

Tandblekning är för många inte bara förknippat med ett vitare leende utan kan även skapa stor skillnad för välmående och självkänslan. Genom ökad kunskap kan du erbjuda dina patienter säker och professionell tandblekning direkt på kliniken.
Läs mer ›

apoex-e-recept-thumbnail

Upptäck vår unika inbyggda e-receptlösning

Smidigt och säkert e-recept med integrerad koppling till FASS, enkel arvodeshantering och möjlighet att skicka läkemedel till patienter via hemleverans – allt i samma system.
Läs mer ›

apoex-tala-jalilian-img

8 saker du behöver veta om restnoteringar

Tala Jalilian, Senior ansvarig medicinsk information & kvalitet hos ApoEx, har i detta whitepaper benat ut situationen så att du ska känna dig mer insatt gällande restnoteringar.
Ladda ned whitepaper ›

apoex-care-devices-mockup

Bli kund nu

Vill du få mer tid till dina patienter? Bli kund nu genom att klicka på länken nedan och fylla i vårt avtal. Resten tar vi hand om. Så fort vi fått din anmälan stämmer vi av så att du har en förskrivarkod och lägger därefter in dina uppgifter i vår kunddatabas. När detta är klart kommer du få ett mail med dina inloggningsuppgifter till beställningsportalen. Välkommen som kund hos ApoEx!