Läkemedel och förbruknings-material för privat sjukvård

ApoEx har sedan start varit kundfokuserade och skapat nya innovativa tjänster för att förenkla och förbättra för våra kunder. För dig inom den privata sjukvården kan det kännas tryggt att vi vunnit många upphandlingar inom den offentliga sjukvården, till exempel Stockholms Läns Landsting, Region Skåne och många andra regioner. Hos oss handlar du läkemedel och förbrukningsmaterial snabbt och enkelt via vårt populära beställningssystem. Välkommen till ApoEx!

Bli kund

apoex-care-devices-mockup-flipped

6 smarta skäl att köpa läkemedel och förbrukningsmaterial hos ApoEx

Marknadsledande E-recept

När du handlar läkemedel hos oss får du tillgång vårt E-recept. På så vis kan du enkelt skriva ut recept och via vår koppling till FASS hittar du information om dosering med mera. För dig som använder ApoEx som huvudleverantör är E-receptet kostnadsfritt.

Snabba leveranser

Beställ innan klockan 13.00 på vardagar så får du leveransen nästa dag. Du kan även välja vilken dag du vill ha leverans på.

Enkelt att beställa

Vårt beställningssystem är utvecklat efter just dina behov och har till exempel favorit- och topplistor så att du kan göra dina beställningar på bara några minuter.

Hjälpsam kundtjänst

Vår hjälpsamma kundtjänst har lång erfarenhet och hos oss kan du alltid få hjälp av farmaceuter, produktspecialister om du till exempel har frågor om något läkemedel.

Dra nytta av marknadens säkraste kylleveranser

Hos oss kan du välja leveransdag så att du är tillgänglig när vi levererar din beställning. Dessutom använder vi de modernaste kyl- och frysprodukterna som säkerställer att din produkt håller rätt temperatur i upp till 48 timmar. Om du mot förmodan inte är tillgänglig vid leverans så körs dina produkter tillbaka till vårt lager, ställs in i ett kylskåp och levereras en annan dag. 

Vi tänker på miljön

Naturligtvis är vi kvalité- och miljöcertifierade enligt ISO 14001:2015.

Bli kund nu – det är enkelt

Allt du behöver göra är att klicka på knappen nedan, fylla i avtalet och klicka på Skicka. Resten tar vi hand om. Passa därför på att bli kund nu! Vill du ha hjälp att komma igång? Kontakta vår kundtjänst.