Förbrukningsmaterial och läkemedel för estetisk vård

ApoEx har snabbt blivit favoritapoteket för kliniker inom estetisk vård. Det beror, enligt våra kunder, på att vi har snabba och trygga kylleveranser, marknadens enklaste beställningssystem samt trevlig och hjälpsam kundtjänst. Eftersom vi har ett nära samarbete med de största aktörerna på marknaden kan du enkelt samla dina inköp hos oss. Välkommen som kund hos ApoEx!

Bli kund

apoex-care-devices-mockup-flipped

6 smarta skäl att välja ApoEx för inköp av läkemedel och förbrukningsmaterial

Snabba leveranser

Beställ innan klockan 13.00 på vardagar så får du leveransen nästa dag. Du kan även välja vilken dag du vill ha leverans på.

Dra nytta av marknadens säkraste kylleveranser

Hos oss kan du välja leveransdag så att du är tillgänglig när vi levererar din beställning. Dessutom använder vi de modernaste kyl- och frysprodukterna som säkerställer att din produkt håller rätt temperatur i upp till 48 timmar. 

Beställ snabbt

Vår webbshop är utvecklad efter just dina behov och har till exempel favorit- och topplistor så att du kan göra dina beställningar på bara några minuter.

Hjälpsam kundtjänst

Vår hjälpsamma kundtjänst har lång erfarenhet och hos oss kan du alltid få hjälp av farmaceuter och produktspecialister om du till exempel har frågor om något läkemedel.

Marknadsledande E-recept

När du handlar läkemedel hos oss får du tillgång till vårt E-recept. På så vis kan du enkelt skriva ut recept och via vår koppling till FASS hittar du information om dosering med mera. För dig som använder ApoEx som huvudleverantör är E-receptet kostnadsfritt.

Vi tänker på miljön

Naturligtvis är vi kvalité- och miljöcertifierade enligt ISO 14001:2015.

Bli kund hos ApoEx du också – det är enkelt!

Allt du behöver göra är att klicka på länken nedan, fylla i avtalet och klicka på skicka. Resten tar vi hand om. Passa därför på att bli kund nu! Vill du ha hjälp att komma igång? Kontakta vår kundtjänst.