Läkemedel och förbruknings-material för veterinärer

ApoEx har sedan start varit kundfokuserade och skapat nya innovativa tjänster för att förenkla och förbättra för våra kunder. Vi har samarbetat med veterinärer i över 8 år och vi vet att det ofta är stressigt och mycket att göra på din veterinärklinik. Därför har vi utvecklat flera tjänster så att du snabbt och enkelt kan beställa läkemedel och förbrukningsmaterial och förskriva recept via vårt unika beställningssystem. Välkommen som kund hos ApoEx!

Bli kund

apoex-care-devices-mockup-flipped

8 smarta skäl att välja ApoEx för inköp av läkemedel och förbrukningsmaterial

Marknadsledande E-recept

När du handlar läkemedel hos oss får du tillgång till vårt E-recept. På så vis kan du enkelt skriva ut recept och via vår koppling till FASS hittar du information om dosering med mera. Du kan också skicka läkemedel till dina patienter via hemleverans. För dig som använder ApoEx som huvudleverantör är E-receptet kostnadsfritt.

Spara tid med arvodeshantering

Vi kan fakturera alla dina arvoden till kunderna. Allt du behöver göra är att klicka på “Arvodesknappen” när du skriver ett E-recept, så tar vi hand om allt.

Beställ snabbt

Vårt beställningssystem är utvecklad efter just dina behov och har till exempel favorit- och topplistor så att du kan göra dina beställningar på bara några minuter.

Snabba och flexibla leveranser över hela landet

Beställ innan klockan 13.00 på vardagar så får du din leverans nästa dag. I vårt beställningssystem kan du välja den leveransdag som passar dig bäst.

Hjälpsam kundtjänst med lång erfarenhet

Hos oss kan du alltid få hjälp av farmaceuter, produktspecialister om du till exempel har frågor om något läkemedel.

Förenkla för dina kunder

Alla apotek har inte djurläkemedel på lager, vilket kan göra det svårt för kunderna. Vi har alla läkemedel och erbjuder även hemleverans till dina kunder.

Enkel licenshantering

Hos ApoEx får du en bra överblick över alla dina aktiva licenser samt när de går ut, du får även mailpåminnelse i god tid innan de går ut.

Vi tänker på miljön

Naturligtvis är vi kvalité- och miljöcertifierade enligt ISO 14001:2015.

Bli kund nu – det är enkelt

Allt du behöver göra är att klicka på knappen nedan, fylla i avtalet och klicka på Skicka. Resten tar vi hand om. Passa därför på att bli kund nu! Vill du ha hjälp att komma igång? Kontakta vår kundtjänst.