Förfyllda sprutor

Inom ramen för vår ex temporetillverkning erbjuder ApoEx tjänsten förfyllda sprutor. Tjänsten anpassas efter beställarens önskemål och efter innehållet i tecknade avtal.

Att fylla och bereda en spruta för hand tar lång tid. Genom att beställa färdigfyllda sprutor från ApoEx kan sjukvården frigöra sjukskötersketid, som istället kan användas till mer patientnära arbete och på så sätt bidra till ökad patientsäkerhet. Genom att tillverka ett större antal sprutor vid ett och samma tillfälle så minskar också mångden avfall och mängden läkemedel som måste kasseras på grund av spill. Därigenom bidrar vi tillsammans till att minskad miljöpåverkan.

Tillverkningen sker i renrum enligt god tillverkningssed (GMP), vilket innebär att tillverkningen görs efter Läkemedelsverkets bestämmelser, Svensk Läkemedelsstandard (SLS). Personalen är specialutbildad och vi ställer höga krav på kvalitet. Både tillverkning och renrum kontrolleras/valideras regelbundet för att vara godkända.

Jag vill veta mer

Skicka oss dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort. Du kan även själv kontakta ApoEx kundtjänst.

 

Läs gärna vår Integritetspolicy